ZijActief Limburg

ZijActief Limburg is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief ontmoet je vrouwen en gaan we de verbinding met elkaar aan. We inspireren en moedigen elkaar aan om samen te werken en ons te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan een sterke positie en zichtbaarheid van vrouwen in onze samenleving.

Maatschappelijke organisatie

Grootste vrouwennetwerk van Limburg

Met bijna 5.000 leden in 63 afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Bij ZijActief Limburg staat samenwerken, ontmoeten, talentontwikkeling en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door lokaal, regionaal en provinciaal gevarieerde activiteiten en boeiende themabijeenkomsten te organiseren. Ook stimuleert ZijActief Limburg haar leden graag bij hun persoonlijke ontwikkeling of hun inzet voor de gemeenschap, bijvoorbeeld als vrijwilliger. ZijActief Limburg is een maatschappelijke organisatie.

Lees meer over onze missie & visie
Provinciaal, regionaal én lokaal!

Vertakt in heel Limburg

ZijActief Limburg zit vertakt in heel Limburg. Bijna elk dorp heeft haar eigen lokale afdeling. Met hun betrokkenheid zijn onze afdelingen het hart van de organisatie. Elke ZijActief afdeling stelt zelf een jaarprogramma samen voor haar leden. Het jaarprogramma bestaat uit een mix van lezingen, themabijeenkomsten en uitstapjes. Er is ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Ook is er volop aandacht voor thema’s die vrouwen raken, zoals gezondheid, eenzaamheid en mantelzorg. Door hier samen aandacht voor te hebben ontstaat verbondenheid.

De provinciale koepelorganisatie ZijActief Limburg ondersteunt en faciliteert deze lokale verenigingen. Per regio zijn de afdelingen geclusterd in een kring.

Bekijk alle afdelingen

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!