Het bestuur

Alle afdelingen, de regionale kringen en de provinciale organisatie hebben een eigen bestuur. De provinciale organisatie ZijActief Limburg wordt bestuurd door een provinciaal bestuur, dat bestaat uit vrijwilligers. Zij geven richting aan het beleid, door bijvoorbeeld werkplannen vast te stellen. De medewerkers van het servicebureau ondersteunen hen hierbij.

Voor de organisatie en uitvoering van (provinciale) projecten werken we met projectgroepen. Deze bestaan uit vrijwilligers uit de vereniging (onbezoldigd). Uiteraard kunnen deze vrijwilligers rekenen op ondersteuning door de medewerkers van het servicebureau.

Ans Christophe

Voorzitter

Hilda Meisters

Penningmeester

Aurelia Renierkens

Secretaris

Anja Hansen

Bestuurslid

Marly Coenen

Bestuurslid

Lenie Waltmans

Bestuurslid

Annelies Joosten

Bestuurslid

Marianne Derks

Bestuurslid
Bestuursleden gezocht!

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Help je graag waar mogelijk? Of ben jij een bezige bij? Ontwikkel dan je talenten bij ZijActief! Misschien is een rol als bestuurslid wel iets voor jou. Bij één van de afdelingen, kringen of misschien het provinciaal bestuur. Bestuurlijke ervaring is een pre, maar dat hoeft niet. Neem contact op met het servicebureau van ZijActief Limburg of je eigen afdeling. ZijActief helpt je op weg!