Voordelen

Ben je lid van ZijActief Limburg? Dan profiteer je van speciale kortingsacties. Zo wordt een leuk dagje uit nóg leuker! Maar ook korting op bijvoorbeeld je zorgverzekering is mooi meegenomen. Je vindt hier ons actuele aanbod

Korting op je zorgverzekering CZ

Met je lidnummer kun je profiteren van 5% korting op een aanvullende verzekering. Je lidnummer kun je opvragen bij het servicebureau van ZijActief Limburg. Ben je al verzekerd bij CZ? Of heb je een collectieve zorgverzekering bij een andere zorgverzekeraar? Met ingang van de eerste dag van de maand nadat je je wijziging hebt doorgegeven, kun je gebruikmaken van dit collectieve aanbod. Heb je een andere zorgverzekeraar? Dan kun je vanaf 1 januari van het komende jaar overstappen.

Meld je aan
Hoogte vergoeding voor lidmaatschapskosten

Vergoeding lidmaatschapskosten

Ben jij verzekerd bij CZ? Dan kun je dit jaar een vergoeding krijgen van maar liefst € 25,00 op jouw lidmaatschapskosten voor ZijActief! Je kunt de lidmaatschapskosten declareren als je verzekerd bent via de ledencollectiviteit bij CZ.

Ja ik wil €25,00 korting!
Kortingenactie Hayfyve

Korting op entreekaarten en arrangementen

Op de website van Hayfyve kun je als ZijActief-lid tegen een voordelig tarief entreekaartjes bestellen voor allerlei dagjes uit, theatervoorstellingen of wellness. Op de website Hayfyve kun je rechtstreeks je toegangsbewijzen met korting kopen. Ruim 85% van deze kaartjes zijn e-tickets, die je na betaling direct per mail krijgt toegezonden. De andere toegangskaarten heb je binnen 2 werkdagen in huis. Betalen gaat gemakkelijk en in een beveiligde omgeving.

Bekijk het aanbod
ZijActief-aanbod bij Hayfyve

Werkwijze korting entreekaarten en arrangementen

Als je naar de site hayfyve.com gaat, moet je inloggen om de actuele kortingen te zien. De inloggegevens kun je opvragen via het servicebureau: zijactief@zijactieflimburg.nl. Je vindt er het volgende aanbod:

  1. registreer je met je unieke aanmeldcode. Deze code kun je opvragen ZijActief Limburg;
  2. bestel direct en profiteer van alle aanbiedingen;
  3. geniet van de leukste uitjes met korting.

Naast alle vaste aanbiedingen, biedt Hayfyve iedere maand nieuwe tijdelijke voordelen aan. Deze vind je in de voordeelshop. Heb je vragen? Mail naar zijactief@zijactieflimburg.nl.

Meld je nu aan

Korting op je zorgverzekering VGZ

Jouw extra voordelen bij VGZ via ZijActief
De zorg vernieuwen, met ZijActief Limburg werken we daarom samen om jou de best passende zorgverzekering te bieden: VGZ Zorgt

  • Kortingen op jouw aanvullende zorg- en tandartsverzekering van VGZ Zorgt
  • Vergoeding voor jouw lidmaatschap bij ZijActief  tot € 25,00 per jaar ( bij VGZ Zorgt Goed, Beter of Best)
  • Tot € 700,00 persoonlijk preventiebudget voor cursussen en trainingen
  • Extra vergoedingen voor fysiotherapie en mantelzorg
  • Gratis toegang tot Gezond leven: webinars, tips, apps en cursussen
Bereken je premie
Hoogte vergoeding voor lidmaatschapskosten

Vergoeding lidmaatschapskosten

Ontvang vergoeding voor jouw lidmaatschap
Stuur VGZ ( een kopie van) het bewijs van inschrijving of betalingsbewijs. Controleer goed of onderstaande informatie hier duidelijk op vermeld staat. Zo kan VGZ jouw declaratie soepel verwerken.

Naam van de organisatie
Je lidmaatschapsnummer
Naam en geboortedatum van uw zorgverkering bij VGZ
De looptijd van het lidmaatschap ( periode en jaar)
Het bedrag van het lidmaatschap dat je hebt betaald

Declareren via MIJN VGZ
Zo beweeg je jouw lichaam soepel en sterk

VGZ

Zo beweeg je jouw lichaam soepel en sterk

VGZ weet steeds meer over het verkleinen van de kans op vallen. Wist je dat spierkracht al minder wordt vanaf je 50e? En door te bewegen je de kans op vallen een stuk kleiner maakt? Daarom helpen VGZ en Olga Commandeur jou! Met handige tips, oefeningen en cursussen om soepel en sterk te blijven. Doe je mee?

Hoe VGZ jou helpt soepel en sterk te blijven

Laat je inspireren en motiveren door Olga Commandeur!
Olga deelt haar jarenlange ervaring en passie voor bewegen graag met heel Nederland. In verschillende video’s geeft ze uitleg over het belang van bewegen en spierkracht om de kans op vallen te verkleinen. Bewegen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Doe mee met Olga in de VGZ Soepel en Sterk Coach
In de gratis VGZ Soepel en Sterk Coach vind je leuke beweegprogramma’s. Door Olga samen met fysiotherapeuten gemaakt. Ze doet alle oefeningen in een video voor en geeft veel handige tips.

Makkelijk toch?

Voel je zekerder met een cursus valpreventie
Beweging is de beste valpreventie. Maar een training of cursus valpreventie kan nét wat extra zekerheid geven. Heb je de aanvullende verzekering VGZ Zorgt? Dan heb je een extra ruim gezondheidsbudget voor cursussen en trainingen: het preventiebudget. VGZ vergoedt vier valpreventiecursussen.

VGZ - Olga Commandeur