ALV 2022: nieuwe bestuursleden unaniem gekozen

Nieuws
donderdag 17 november 2022

Op donderdag 10 november 2022 organiseerde ZijActief Limburg haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV, waarbij ruim 250 leden, bestuursleden en gasten aanwezig waren, zijn twee nieuwe bestuursleden unaniem verkozen. Het provinciaal bestuur verwelkomt Marianne Derks en Hilda Meisters als algemeen bestuursleden.

Nieuwbakken bestuursleden Marianne Derks en Hilda Meisters werden unaniem gekozen door de aanwezige afdelingen. Een groot blijk van vertrouwen dat beide dames sterkt in hun nieuwe rol.
Lees hier meer over Marianne.
Lees hier meer over Hilda.


Vlnr.: Marianne Derks, Ans Christophe, Hilda Meisters

Laat jezelf zien!
Voorzitter Ans Christophe inspireerde de aanwezigen met haar jaarrede. Het jaarthema van 2023 ‘Laat je zien bij ZijActief’ legde zij op verschillende manieren uit: Jij mag er zijn en gezien worden, wees van betekenis voor jezelf en anderen. Ook stipte zij het belang van zelfredzaamheid en ook samenredzaamheid aan. Het verhaal van spreker Myra Fens sloot hierbij goed aan. Zij stelde dat je je eigen geluk maakt. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf laat zien.

Entertainment
’s Middags brachten sopraan & cultureel verbinder Fenna Fenna Ograjensek en pianist Robert Weirauch reuring in de zaal. Nadat de aanwezigen genoten van een interview met Fenna, wist het duo Fenna en Robert de zaal te verleiden om te zingen.

Na een huldiging van de afdelingen Reijmerstok en Ell sloten de deelnemers de dag af met een gezellige borrel en nazit.

Over de ALV
Voor ZijActief Limburg is de ALV een belangrijke gelegenheid om leden en bestuursleden te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over zaken die spelen in de vereniging. Het thema van Algemene Ledenvergadering ‘Vrouwen zorgen voor verbinding’ vormde tevens een rode draad in de activiteiten en projecten in 2022.

Lees hier de jaarrede terug
Bekijk hier de foto’s

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe