Kandidaat provinciaal bestuur: Marianne Derks

Nieuws
maandag 7 november 2022
Mijn naam is Marianne Derks-Renet. Ik ben 64 jaar, gehuwd en woon in Heythuysen. Mijn 2 kinderen hebben gezorgd voor 3 kleinkinderen en samen met mijn man pas ik een dag per week op. Per januari 2021 ben ik na 42 jaar gestopt met werken. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest in de personeelsvoorziening ben ik overgestapt naar het Middelbaar beroepsonderwijs, waar ik na diverse functies de laatste 10 jaar docent en stage-coördinator ben geweest van de Juridische opleidingen.
Naast het oppassen, bridgen, reizen, lezen en culturele activiteiten, wil ik me graag maatschappelijk inzetten. ZijActief biedt mij de kans om me bestuurlijk voor vrouwen in het algemeen verdienstelijk te maken. Voor mij is iedereen gelijk, zonder uitzondering. Soms hebben vrouwen een extra “steuntje in de rug” nodig. Hier wil ik graag aan meewerken.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!