Kortingsacties

Ben je lid van ZijActief Limburg, dan kun je profiteren van onze speciale kortingsacties. Zo wordt een leuk dagje uit nóg leuker! Maar ook korting op bijvoorbeeld je zorgverzekering is mooi meegenomen. Je vindt hier ons actuele aanbod.


CZ Zorgverzekering

ZijActief Limburg heeft bij CZ een collectieve zorgverzekering afgesloten. En dat is interessant voor jou als lid, want een zorgverzekering van CZ biedt uitgebreide vergoedingen, een gunstige premie en vele extra's. CZ biedt wachtlijstbemiddeling, een second opinion bij de beste specialisten ter wereld en klantvoordelen die de moeite waard zijn.

ZijActief-aanbod
Met je lidnummer kun je profiteren van 2,5% korting op je hoofdverzekering en 5 % korting op een aanvullende verzekering. Ben je al verzekerd bij CZ of heb je een collectieve zorgverzekering bij een andere zorgverzekeraar? Dan kun je, met ingang van de eerste dag van de maand, nadat je je wijziging hebt doorgegeven, gebruikmaken van dit collectieve aanbod. Meld je aan op www.cz.nl/offerteledencollectief. Heb je een andere zorgverzekeraar? Dan kun je vanaf 1 januari van het komende jaar overstappen.

Meer info
Op de website www.cz.nl vind je allerlei gezondheidsinformatie. Word je liever persoonlijk geholpen? Je kunt CZ 24 uur per dag bereiken, zowel online als telefonisch.

 

Kortingenactie Hayfyve

Op de website van Hayfyve kun je als ZijActief-lid tegen een voordelig tarief entreekaartjes bestellen voor allerlei dagjes uit, theatervoorstellingen of wellness! Op de website Hayfyve kun je rechtstreeks je toegangsbewijzen met korting kopen. Ruim 85% van deze kaartjes zijn e-tickets, die je na betaling direct per mail krijgt toegezonden. De andere toegangskaarten heb je binnen 2 werkdagen in huis. Betalen gaat gemakkelijk en in een beveiligde omgeving.

ZijActief-aanbod
Als je naar de site Hayfyve gaat, moet je inloggen om de actuele kortingen te zien. De inloggegevens kun je opvragen via het servicebureau: zijactief@zijactieflimburg.nl. Je vindt er het volgende aanbod:

  • registreer je met met je unieke aanmeld code via de code te verkrijgen bij zijactief limburg.
  • Bestel direct en profiteer van alle aanbiedingen
  • Geniet van de leukste uitjes met korting

Naast alle vaste aanbiedingen, bieden ze iedere maand nieuwe tijdelijke voordelen aan.
Deze vind je in de voordeelshop. Heb je vragen, mail naar zijactief@zijactieflimburg.nl.