Opening tweede deel seizoen 2021

Nieuws
donderdag 9 september 2021

Op dinsdag 7 sept. 2021 werd het tweede deel van het seizoen van ZijActief Houthem geopend met een presentatie door Lisa Naus met verhaaltjes en gedichtjes in het Limburgs dialect.

Het was even aanpassen voor onze oren aan het Noord-Limburgse dialect, maar al gauw bracht Lisa gevoelvolle gedichtjes en vertelsels over vroeger maar ook over het heden ten gehore. In coronatijd vulde zij haar tijd door elke ochtend een gedichtje op Faceboek te plaatsen om de mensen een hart onder de riem te steken. Inmiddels zijn er ook boekjes van haar uitgegeven.

Samen met haar man, die de powerpoint beelden beheerde, zorgde zij voor een vermakelijke avond voor de 31 aanwezige dames.Met humor werden vroegere herinneringen, die bij veel van onze dames ook nog in hun geheugen lagen opgeslagen, weer naar boven gehaald.

Al met al een gezellige bijeenkomst, die ons die lange coronatijd even liet vergeten.

Verslag Resie Savelberg.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!