Opening 2e deel seizoen met optreden van Ruud Verhoeven

Nieuws
donderdag 10 september 2020

Op 8 september konden we eindelijk, na een lange pauze vanwege het coronavirus, weer van start met het tweede deel van ons jaarprogramma.

Ventilatie, hygiëne en afstand werden in acht genomen en er kwamen maar liefst 23 leden en 1 nieuw lid naar De Holle Eik.

Allereerst werd er genoten van een stukje vlaai en een drankje.

De heer Ruud Verhoeven was op het laatste moment bereid gevonden om met gitaar en geluidsband, prachtige Limburgse vertalingen van liedjes ten gehore te brengen, Voornamelijk van Franse chansons van zangers zoals Jacques Brel, Gilbert Bécaud en Edith Piaf. Ook presenteerde hij enkele zelfgeschreven Nederlandse liedjes. Deze werden afgewisseld met verhalen van Francoise, zoals hij zichzelf noemde in koloms die hij schreef voor verschillende Limburgse krantjes,

Het was een zeer humoristische avond, waar veel werd gelachen en iedereen van genoot. Een top begin van de tweede helft.

In de pauze lichtte Lenie nog kort toe, hoe het programma verder gaat verlopen en dat de rondleiding in de heemkunde tuin kan doorgaan op 29 september. Natuurlijk met inachtneming van de coronaregels, maar die doen niets af aan de gezelligheid.

Verslag

Resie Savelberg.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe