Kerstavond en huldiging jubilarissen 17 december 2019

Nieuws
donderdag 26 december 2019

Op dinsdag 17 december ontving Zijactief Houthem haar leden in de feestelijk versierde zaal van de Holle Eik.

Met kerstbrood en een consumptie naar keuze werden er 41 dames welkom geheten. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het koor Inspiration uit Maastricht onder leiding van Jos Gulikers, de dirigent. Ongeveer 30 personen (enkele heren en een groot aantal dames) gaven mooie kerstliedjes ten gehore en droegen gedichten voor.

Vervolgens kwam de inwendige mens van onze leden aan de beurt en werd er gezellig getafeld en genoten van een heerlijk pasteitje met salade. Na nog een kort tweede optreden van het koor viel de eer aan onze 3 jubilarissen te beurt.

Hilde de Ruiter (40 jaar lid) en Elly Gelissen en Lies Selten (beiden 25 jaar lid) werden door Lenie toegesproken en in de bloemetjes gezet. Tevens ontvingen zij een aandenken in de vorm van een vlinder.

Rond de klok van 10.00 uur kregen de ZijActief dames het programmaboekje voor 2020 aangereikt.

Hopelijk wordt ook het komende jaar een fijn jaar met activiteiten naar ieders zin en valt er ook in 2020 nog veel te genieten voor de dames van onze verening.

Verslag: Resie Savelberg

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!