Ledendag – Naar de Floriade Almere

Nieuws
vrijdag 25 februari 2022

21 juni 2022

Alle dames, leden met hun vriendinnen nodigen we van harte uit voor onze ZijActief reis naar de Floriade in Almere op dinsdag 21 juni 2022. We vertrekken vroeg in de ochtend met bussen richting Flevoland.

Met de kabelbaan hoog boven het Floriade-park kun je genieten van een prachtig uitzicht. We bezoeken landenpaviljoens die hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties voor groene steden laten zien. Het belooft een dag vol gezelligheid, innovatie en duurzaamheid te worden. We laten ons verrassen door nieuwe inzichten met betrekking tot het maken van gezonde en verantwoorde voedselkeuzes. Koffie, thee en andere versnaperingen zijn volop aanwezig bij de leuke eetrestaurantjes.

Hopelijk hebben we jullie enthousiast gemaakt temeer omdat de Floriade maar één keer in de tien jaar georganiseerd wordt. Kijk voor nog meer inspiratie op de website van de Floriade: www.floriade.com

Aanmelden en betalen

Heb jij ook zin om mee te gaan naar de Floriade? Meld je snel aan bij jouw afdeling. Doe dat voor 10 april 2022. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Leden betalen €46,00 en niet-leden €53,50 Dit is de entree voor de Floriade en de busreis)

Betalen doe je bij je eigen afdeling. Als je je aangemeld hebt krijg je van jouw eigen afdeling alle informatie over de busreis, opstapplaats etc.. Kun je er op het laatste moment niet bij zijn? We kunnen kosten helaas niet terugbetalen.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe