Info ZijActief september 2020

Nieuws
maandag 31 augustus 2020

Beste Dames

Naar we hopen hebben jullie allen ondanks de corona pandemie een ontspannen vakantie gehad en zijn jullie nu weer toe aan enig contact en actie. We hebben een aantal maanden geen ontmoetingen meer gehad. Niet goed voor de vereniging en de onderlinge contacten. We hebben dat proberen te compenseren door toch de maandelijkse info door te laten gaan, verhalen en gedichten te publiceren en een goed-makertje te bezorgen. Goed bedoeld, maar van diverse kanten hebben we gehoord dat men onze maandelijkse gezellige ontmoetingen bij de verschillende activiteiten toch heeft gemist.
We proberen de draad in september weer héél rustig op te pakken met een ontmoetings-middag en we zullen zien waar dat toe leidt. Natuurlijk met in acht neming van de voorgeschreven regels van het R.I.V.M. houdt 1.5 mtr. afstand, blijf zitten op je plaats en ga niet door elkaar heen lopen.
We begrijpen dat er dames zullen zijn welke nog niet aan onze activiteiten om diverse redenen kunnen deelnemen. Maar er zijn ook dames die met in acht neming van bovenstaande regels wel activiteiten willen bezoeken.
Hoeveel dames dat zijn weten we niet. Om duidelijkheid hierover te krijgen, vragen we voorlopig om je aan te melden voor een activiteit..

Afdeling Activiteit

Het bestuur had natuurlijk liever het normale programma van het jaarboekje gevolgd.

Maar de corona–pandemie en de eventuele gevolgen daarvan dwingt ons alternatieven te zoeken. Derhalve gaat de in het jaarboekje geplande activiteit op woensdagavond 16 september in het gemeenschapshuis niet door.

Wat we wel organiseren is:

Woensdag 9 september

Ontmoetingsmiddag in Gasterij Terborgh: Heisterbrug 119 te Schinnen

Tijd: 14.00 / 16.00 uur.

Gewoon op gepaste afstand lekker bijpraten onder het genot van koffie / thee, vlaai en

1 fris-consumptie. Meerdere consumpties tegen betaling.

In de loop van de middag gaat Trees Verburg voor ons optreden met haar accordeon. Ze brengt een gemengd repertoire met chansons – luisterliedjes – tango’s en meezingers.

Waar: Op de buitenplaats van Gasterij Terborgh onder de lindebomen aan lange tafels waar de ander- halve meter goed gehandhaafd kan wordend.

Bij regen kunnen we terecht in de grote buitentent..

Aanmelden t/m vrijdag 4 sept. bij: Marjo Dieteren; Nagelbeek 33 te Schinnen;

e-mail: marjo.dieteren@ziggo.nl . tel. 046-443 3859.

——————

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe