Afdelingen als springplank voor verbinding tussen vrouwen

Nieuws
dinsdag 16 mei 2023

Op zondag 11 juni 2023 brengt ZijActief Limburg vrouwen uit heel Limburg samen. “ZijActief heeft 63 afdelingen verspreid over de hele provincie. Door deze als ‘springplank’ in te zetten voor een activiteit, kunnen we vrouwen in alle haarvaatjes van onze provincie bereiken. Zowel leden als niet-leden. En dat is best bijzonder”, vindt Annelies Joosten, provinciaal bestuurslid ZijActief Limburg.

“We organiseren deze activiteit op zondag twee keer per jaar. Het evenement vindt gretig aftrek bij vrouwen die gezellig een zondag samen willen doorbrengen. Ontmoeting, uitdaging en het delen van ervaringen staan daarbij centraal”, vertelt Annelies Joosten. “We willen vrouwen verbinden en stimuleren om iets nieuws te leren. Daarom gaan we deze editie naar De Rozenhof in Lottum.” De Rozenhof is het podium voor de Nederlandse rozensector. Het legt de nadruk op gezonde, duurzame rozen en rozenstammen.

Netwerk verstevigen
Speciaal aan Samen op Stap op Zondag is het open karakter van de activiteit. ZijActief organiseert het evenement namelijk óók voor niet-leden. Annelies Joosten: “Als we vrouwen in Limburg willen verbinden, is het belangrijk dat we het netwerk óók buiten onze vereniging verstevigen.” Daarom zijn alle vrouwen, ongeacht leeftijd of achtergrond, lid of geen lid, van harte welkom in Lottum. Bekijk voor meer informatie en aanmelden het programma en de uitnodiging.

Over ZijActief Limburg
Met bijna vijfduizend leden in 63 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!