Onderhandelen in de politiek? 3 tips!

Nieuws
donderdag 24 maart 2022

Op zaterdag 19 maart vond de Masterclass Collegeonderhandelingen plaats. Deze masterclass organiseerden we samen met SharePower, SMKK en LKV. De belangrijkste tips hebben we in een filmpje gezet. Doe er je voordeel mee, want de tips zijn ook nuttig voor niet politiek actieve vrouwen!

De gemeenteraadsverkiezingen zijn alweer achter de rug. Velen van jullie stemden op een vrouw: super! Voor de vrouwen (en mannen) die gekozen zijn als gemeenteraadslid: van harte gefeliciteerd! Daarom vond op zaterdag 19 maart de Masterclass Collegeonderhandelingen plaats. Deze masterclass organiseerden we samen met SharePower, SMKK en LKV. De deelnemers gingen met een gepersonaliseerd stappenplan naar huis én zijn erg enthousiast. Spreker Ilona Eichorn gaf hen waardevolle tips. De belangrijkste tips hebben we in een filmpje gezet. Doe er je voordeel mee, want de tips zijn ook nuttig voor niet politiek actieve vrouwen!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe