Hoedenparade tijdens Algemene Ledenvergadering ZijActief Limburg

Nieuws
dinsdag 8 november 2022

Op donderdag 10 november 2022 organiseert vrouwenorganisatie ZijActief Limburg haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Ruim 250 leden, bestuursleden en gasten weten de weg te vinden naar Roermond. De maatschappelijke organisatie vraagt deelnemers om een hoed op te zetten.

Ans Christophe, voorzitter ZijActief Limburg: “Onze oproep om een hoedje op te zetten is er één met een knipoog. Veel leden zijn samen aan de slag gegaan om een hoedje te fabriceren. Het brengt vrouwen bij elkaar. En dát is waar we voor staan. Tevens trekken we aandacht voor ZijActief.”

Netwerken en verbinden
Voor de organisatie met ruim vijfduizend leden is de ALV een belangrijke netwerkgelegenheid. Dan ontmoet zij bestuursleden en leden en wisselt zij met hen van gedachten over zaken die in de vereniging spelen. Het thema van de Algemene Ledenvergadering is ‘Vrouwen zorgen voor verbinding’. Dit is tevens het thema van de activiteiten en projecten in 2022. Het jaarthema voor 2023 maakt ZijActief bekend tijdens de ALV.

Twee kandidaat bestuursleden
Naast de gebruikelijke programma onderdelen, waaronder de jaarrede van de voorzitter, stelt ZijActief maar liefst twee nieuwe provinciaal bestuursleden voor. Gastspreker Myra Fens en optredens van Fenna Ograjensek en Robert Weirauch zorgen voor het entertainment. Na de huldiging van jubilerende afdelingen krijgen leden en gasten de gelegenheid om na te praten en te netwerken.

Over ZijActief Limburg
Met vijfduizend leden in 67 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe