Zaterdag 30 september Jubilarissendag 2023

Nieuws
woensdag 4 oktober 2023

Zaterdag 30 september 2023 jubilarissendag 2023

Dit jaar mochten wij 8 jubilarissen huldigen.

Mevr. T. Waelen – Höppener         70 jaar lid
Mevr. B. Huppertz – Weijenberg  65 jaar lid
Mevr. R. Jongen – Dumont            25 jaar lid
Mevr. J. Knops – Zegers                 25 jaar lid
Mevr. B. Huppertz – Omloo          25 jaar lid
Mevr. K. Henssen – Senden          25 jaar lid
Mevr. C. Höppener – Schlenter    25 jaar lid
Mevr. R. van de Berg – Slijters     25 jaar lid

Daar er meer festiviteiten in ons dorp waren hebben wij gekozen voor een ochtendprogramma, anders dan anders, een gezamenlijk ontbijt.
Al om 8.00 uur waren wij in de weer om de zaal in te richten en de tafels in te dekken. Voor deze activiteit mochten wij 80 mensen verwelkomen.

Om 9.00 uur ging de zaal open en zag het er zeer gezellig uit. De jubilarissen werden hartelijk ontvangen en kregen allen een corsage opgespeld.

Ook de voorzitter van ZijActief Heuvelland, Aurelia Renierkens, was aanwezig. De voorzitter heette iedereen welkom en na een kort openingsgebed wenste zij ons een smakelijk en goed ontbijt toe.
Na het ontbijt volgde het officiële gedeelte, de huldiging van de jubilarissen. I

Iedere jubilaris werd persoonlijk toe gesproken door de voorzitter en aansluitend konden alle leden de jubilarissen persoonlijk feliciteren. Na de handen geschud te hebben nam iedereen een drankje mee naar zijn plaats en werd een toost uit gebracht op de feestelingen. Uiteraard werd er ‘ lang zullen ze leven’ gezongen.
Aansluitend werden alle aanwezigen nog getrakteerd op koffie/thee met vlaai.

De vroege middag werd afgesloten met een gedicht dat ooit gemaakt is voor het 65 jarig jubileum van LVB Bocholtz.

Leuk om te vermelden is dat deze tekst meer dan 25 jaar oud is en dat de betekenis van de tekst voor onze vereniging nog steeds van grote waarde is. Wij hopen nog vele jaren op deze wijze door te kunnen gaan.

Wat ook bijzonder is en wat ik wil vermelden is dat onze vereniging meer dan 10 leden heeft die de 90 jaar zijn gepasseerd en welgeteld 6 leden waren aanwezig op deze zaterdag ochtend. Een bijzonder chapeau voor deze leden.

Yvonne Huppertz – Vaessen

Klik HIER voor de foto’s

 

 

 

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!