Ledenwijzer 2019

Nieuws
vrijdag 29 maart 2019

Ledenwijzer Zij-Actief Limburg

Maandag 18 maart mochten wij twee leden van het Provinciaal Bestuur verwelkomen. Er waren 32 leden aanwezig.

De twee gasten waren Aurelia Renierkens, secretaris Kring Heuvelland, en Ans Bex, voorzitter van Kring Oost.

Op een leuke manier werd uitgelegd hoe Zij-Actief Limburg precies in elkaar zit, waar zij voor staan en gaan en wat Zij-Actief Limburg allemaal doet.

In de vorm van een quiz werd alles uitgelegd en mevrouw Agnes Lichner mochten wij als slimste Zij-Actief lid van de afdeling Bocholtz van harte feliciteren. Zij kreeg een attentie en mag gratis deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering in Roermond.

In de pauze werden wij door de twee jubilarissen Marjo Schoonbrood en Gemmy Van der Linden getrakteerd op heerlijke cake. Dankjewel hiervoor.

De leden van het provinciaal bestuur bezoeken op verzoek van de afdelingen alle afdelingen. Deze keer waren zij dus te gast in Bocholtz.

Het was een gezellige avond. Nadat de twee sprekers in het zonnetje werden gezet met een boeket bloemen en bedankt werden voor hun bezoek, kwam er ook nu weer een mooi einde aan deze avond.

Yvonne Huppertz

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!