Maandag 29 januari Jaarvergadering met aansluitend optreden Lisa Naus

Nieuws
woensdag 31 januari 2024

Maandag 29 januari jaarvergadering

Er kwamen 70 leden, inclusief bestuur, naar de jaarvergadering die gehouden werd in Café Oud Bocholtz. De aanwezigen vinkten hun naam af op de presentielijst en kregen vervolgens het programmaboekje voor 2024 uitgereikt.

De voorzitter heette iedereen van harte welkom en even na 19 uur kon de vergadering beginnen.

De jaarverslagen werden voorgelezen en het financiële verslag. Nadat alle stukken waren gepresenteerd en goedgekeurd volgde het moment waarop de contributie werd moest worden vastgesteld. Na enige opmerkingen maar met een ruime meerderheid werd de verhoging van €2.50 die het bestuur had voorgesteld aangenomen door de vergadering.

De contributie bedraagt nu €27,50.

De bestuursverkiezingen volgden. Yvonne Huppertz trad af na 7 jaar voorzitterschap. Ze legde haar taak als voorzitter neer. Helaas voor onze vereniging want zij was een uitstekende voorzitster die met hart en ziel haar taak vervulde.

Marjo, onze secretaris sprak haar toe met lovende woorden en natuurlijk ontbrak een mooie bos bloemen en een enveloppe niet.

Yvonne bedankt voor je tomeloze inzet en je gedrevenheid als bestuurder! We zullen je missen.

Aftredend en herkiesbaar was ons bestuurslid Marij Kuhnke, zij werd door de vergadering herkozen.

Na een korte pauze waarin de aanwezigen een nonnevot en een consumptie kregen kon de beamer en laptop worden geïnstalleerd en kreeg Lisa Naus het woord.

Lisa is bekend om haar gedichten en ludieke verhalen over zeer uiteenlopende onderwerpen in het Swalmer dialect. Zij heeft verschillende boeken met haar verhalen en gedichten uitgebracht. Kijk voor meer informatie over Lisa Naus op haar website Lisanaus.nl.

Het was een zeer vermakelijk einde van een lange avond.

Gonnie Vroomen

Klik HIER voor de foto’s

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!