Voorjaarskringoverleg Kring Zuidoost

Nieuws
donderdag 2 maart 2023

Het eerste Voorjaarskringoverleg van de Kring Zuidoost was op 1 maart 2023. Van ZijActief Limburg waren provinciaal voorzitter Ans Christophe, Marianne Derks voorzitter Projectgroep Communicatie en Petra Ritzen van de Stichting Tijdig aanwezig. 

De afdelingsbesturen waren goed vertegenwoordigd en konden bij Ans Christophe terecht met hun vragen en opmerkingen over het reilen en zeilen van hun afdeling en ZijActief Limburg terecht.

Website

De presentatie door Marianne Derks met de laatste nieuwtjes rond de website, hoe de website te gebruiken en welke activiteiten je kunt inzetten om bezoek aan de website en facebook te stimuleren zorgde voor nieuwe inzichten bij de dames.

Activiteit milieu, armoede, eenzaamheid

Petra Ritzen van de Stichting Tijdig presenteerde een goed doordacht idee hoe de afdelingen een leuke activiteit kunnen opzetten rond de thema’s milieu, armoede en eenzaamheid.

Herbenoeming Lenie Waltmans

Na de pauze volgde het reguliere programma van de Kring met o.a. de herverkiezing van de voorzitter Lenie Waltmans, het evalueren van de activiteiten van verleden jaar en vooruitkijken naar alle activiteiten voor dit jaar. Na de uitwisseling van de programma’s van de afdelingen van 2022 werd de avond afgesloten.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe