Limburgse vrouwen naar de film

Nieuws
vrijdag 18 maart 2022

Op dinsdag 22 maart 2022 is het weer zover: de grootste vrouwenorganisatie van Limburg gaat naar de film! De jaarlijkse filmavond is één van de populairste ledenactiviteiten. Voor de editie van 2022 hebben zich bijna 600 leden aangemeld. Zij gaan op vier verschillende locaties naar de cinema. Dit jaar vindt er voor het eerst ook een middageditie plaats.

Alle vrouwen uit Limburg welkom

ZijActief Limburg nodigde zowel leden als niet-leden uit om naar de film te gaan. Ans Christophe, voorzitter ZijActief Limburg: “Elke vrouw heeft iedere dag de kans om iets te doen voor een andere vrouw. Elkaar te steunen, aan te moedigen en om het leuk met elkaar te hebben. Het filmuitje leent zich daar uitstekend voor. Daarom kiezen we er bewust voor om óók niet-leden uit te nodigen. Zo willen we vrouwen uit Limburg bij elkaar brengen. En dat daar behoefte aan is, is terug te zien in het aantal aanmeldingen!”

Herkenbaar thema

Dit jaar is gekozen voor de Spaanse film Madres Paralelas. Met deze film geeft de Spaanse filmregisseur Pedro Almodóvar een fascinerende blik op moeders en het moederschap. Een herkenbaar thema voor veel ZijActief vrouwen.

Over ZijActief Limburg

Met ruim vijfduizend leden in ruim 70 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Bekijk de publicatie over de filmavond van De Limburger.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!