Terugblik: SOSOZ-wandeling

Nieuws
maandag 11 september 2023

Op zondag 10 september 2023 -een van de warmste dagen van het jaar- kwamen in totaal 63 dames van diverse afdelingen samen voor een mooie wandeling en een lekkere lunch. De dames beleefden veel plezier aan de wandelingen in de natuurlijke omgeving, maar ook aan elkaars gezelschap. Tijdens een wandeling ontstaan vaak mooie gesprekken en dat was precies de opzet van deze Samen op Stap op Zondag. Het was een fijne en gezellige dag!

 

Noord
Vanuit Grand Café 1466 in Kronenberg vertrokken 18 dames voor een wandeling over mooie en koele bospaden. Onderweg kwamen ze een fraai kapelletje en een prachtige visvijver tegen. De wandeling werd iets ingekort vanwege het weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Zo zaten de dames eerder aan de overheerlijke lunch!

 

Midden
In het midden van de provincie verzamelden zich 12 dames voor een wandeling in het mooie Leudal. Zij liepen langs de Zelsterbeek, over de Engelse brug, via de Leumolen naar Litsberg. Gelukkig brachten de bomen wat verkoeling! Eenmaal terug bij hun startpunt -St. Elisabeth’s hof- stond er een verdiende lunch te wachten!

 

Zuid
In het zuiden stonden 33 dames paraat voor een wandeling van 3,5 km door de Zuid-Limburgse natuur. Langs landgoed Terworm met het fraaie kasteel, ruïne Eyckholt en hoeve Den Driesch naar Hotel van der Valk in Heerlen. Bij het eindpunt genoten de dames van een lekkere lunch.


Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!