DVA Houthem: een geslaagde dag!

Nieuws
donderdag 9 maart 2023

Vanochtend was de eerste bijeenkomst van de DVA 2023 van ZijActief Limburg. Een dag met als thema zelfredzaamheid. Bij het ouder worden duiken er wel eens problemen op in je leven. Beter zitten in een lekkere stoel, handige dingen om je huishouden beter te kunnen doen. En als het echt nodig is, vraag je jezelf misschien af: Wat is er allemaal te krijgen? En waar? Wat kost het? Welke voorzieningen zijn er? Hier hebben we het vandaag over gehad.

Noortje Voncken en Lenie Waltmans ontvingen 43 dames in de Holle Eik in Houthem met koffie en vlaai. De deelnemers zijn blij weer dames van andere afdelingen van ZijActief Limburg terug te zien. Zij keken uit naar deze informatieve en gezellige dag.

Rustpunt en informatie

Een inspirerende meditatieve viering met mooie muziek. Een rustpunt op deze dag. En volop informatie door de dames Marie-Josée Rosbenders en Irma Brauer van Medipoint. Zij vertelden over medische hulpmiddelen. De dames keken, probeerden en kwamen te weten via welke weg zij deze producten kunnen krijgen als ze echt nodig zijn.

Liedjes, verhaaltjes en sketches

Wie kan een fijne dag beter afsluiten dan Ruud Verhoeven uit Gulpen? De dames genoten van mooie liedjes, verhaaltjes en sketches. Wat was het weer een enorm plezier om weer een dag samen te zijn. Voor veel dames een dag met een gouden randje.

Op 16 maart is dit programma in Baexem en op 23 maart Oostrum.

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!