Interim voorzitter ZijActief Limburg geeft het stokje door

Nieuws
donderdag 18 maart 2021

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 maart trad Truus Geraeds af als interim-voorzitter van ZijActief Limburg. We bedankten Truus tijdens de ALV voor haar inzet als voorzitter. Met veel daadkracht en betrokkenheid leverde deze powervrouw een waardevolle bijdrage aan onze vereniging. Truus, bedankt!

De voorzittershamer gaf Truus door aan Ans Christophe. Truus zorgde voor een zo warm mogelijke overdracht. “Samen met Ans zette ik me in voor een soepele overgang. Daarom heb ik Ans de afgelopen maanden al meegenomen in het reilen en zeilen binnen ZijActief,” vertelt Truus.

Gezelligheid en warmte

Truus kijkt met een goed gevoel terug op het half jaar als interim-voorzitter: “Het voelde goed om het interim-voorzitterschap op me te nemen. ZijActief is voor mij het ontmoeten van mensen en organisaties. Dat was natuurlijk lastig in dit half jaar in verband met corona. Het inzetten, vergroten en delen van kennis en professionaliteit. En ik denk vooral aan gezelligheid en warmte. Ik vind het belangrijk om onze leden dat te bieden.”

Vertrouwen

“Nu is het tijd om de voorzittershamer door te geven. Ik ben blij dat Ans tijdens de Algemene Ledenvergadering de steun van onze afdelingen heeft gekregen. Ik kijk dan ook met vertrouwen uit naar de toekomst!”

Bekend gezicht

Toen Truus in september aantrad als interim-voorzitter was zij alles behalve een onbekend gezicht voor de vereniging. Van 2007 tot 2016 was zij lid van het provinciaal bestuur, waarvan de laatste zes jaar als voorzitter. Al ruim daarvoor deed Truus bestuurservaring op in het afdelingsbestuur van ZijActief Panningen, waarvan zes jaar als voorzitter. Ook was zij zes jaar voorzitter van kring Helden Na het provinciaal voorzitterschap vervulde Truus een rol in de projectgroep Ledenactiviteiten.

Binnenkort stellen we onze nieuwe voorzitter Ans Christophe aan jullie voor.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe