Samen op Stap Op Zondag: terugblik editie Zuid

Nieuws
vrijdag 2 juli 2021

Eindelijk!

Na een lange periode van “lock down” en talloze genomen RIVM-maatregelen met al zijn beperkingen is het de projectgroep toch gelukt een wandelactiviteit te organiseren in de buitenlucht.

Het doel tot het samenbrengen van vrouwen die met elkaar van gedachten kunnen wisselen over zaken die hen bezighouden is dan ook erg belangrijk dat vrouwen blijven participeren in de samenleving om eenzaamheid te verkleinen en de zelfredzaamheid te vergroten.

Het organiseren van de wandeling in het “zuiden” en wel in het mooie natuurgebied van “St. Geertruid / Eckelrade vice versa” is, dankzij de ons zeer goed gezinde weersgoden dan ook een succes gebleken. De opkomst hiervoor bleek bijzonder groot te zijn. Het maximaal aantal deelnemers van 30 personen werd ruim overschreden. Helaas hebben we er zelfs enkelen moeten teleurstellen.

Voor deze wandeling is gekozen voor een niet al te lange wandelroute “St. Geertruid / Eckelrade vice versa” met als start- en eindpunt “De Koekenpan” in St. Geertruid met groepjes van 4 personen en met voldoende afstand van elkaar. In deze locatie is gebruik gemaakt van een goed verzorgde lunch met een gezellige “nazit” buiten op het terras.

Terugkijkend op veel wandelplezier en een fijne dag hoopt de projectgroep Samen op Stap op Zondag jullie weer te mogen ontmoeten bij een andere activiteit.

Graag tot ziens en tot een volgende keer!

Nicole Buydy, lid projectgroep

Bekijk hier de foto's.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe