Paasviering 2019

Nieuws
vrijdag 19 april 2019

Hieronder een kort verslag en wat foto's van onze Paasviering 2019 op maandag 15 april 2019

De werkgroep heeft dit jaar een andere invulling gegeven aan deze avond.

Allereerst namen ca. 60 personen deel aan de viering in de kapel die om 19.00 uur begon. Hier werd een mis opgedragen voor alle levende en overleden leden van Zij-Actief Bocholtz. Prachtig om dit zo samen in grote verbondenheid in deze knusse kapel te vieren. Aansluitend aan deze viering zijn wij allemaal naar café Harry Bloemen gegaan waar wij bij binnenkomst konden genieten van mooi gedekte en versierde tafels. Hier waren ook de andere leden aanwezig.

Om 20.00 uur kwamen 4 “Paashazen” (werkgroepleden) tevoorschijn met manden vol gekleurde paaseieren. Na het uitdelen van deze eieren kon er ‘getietst’ worden. Per tafel was er een winnaar en daarna een “hoofdwinnaar”. Alle winnaars mochten het plantje dat op tafel stond meenemen als cadeau. Maria Schobbers – Jorissen was winnaar 2019 en ontving een oorkonde.

Alle eitjes konden genuttigd worden en vervolgens ook het paasbrood met koffie en thee.

Na dit alles zijn wij gaan kienen met hele leuke “Paasprijzen” zoals eieren, Paaskoekjes en chocolade paaseitjes. Voor elke volle kaart was er een Plusmarkt waarde cheque van € 12,50.

De werkgroep heeft met heel veel plezier deze activiteit uitgevoerd. De leden waren zeer tevreden over de invulling van de avond dus het was een geslaagde avond.

Yvonne Huppertz – Vaessen.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe