Koninklijke Onderscheiding Carola Hensels – Vaessen

Nieuws
vrijdag 30 april 2021

Ons ZijActief lid Carola Hensels – Vaessen heeft op maandag 26 april een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst mogen nemen van Burgemeester Nicole Ramaekers uit de gemeente Gulpen – Wittem.

Carola Hensels is woonachtig in Wijlre en is naast haar baan een zeer actieve en gedreven vrijwilligster die zeer begaan is met de hulpbehoevenden medemens. Zij is vrijwilliger geweest bij Basisschool Wijlre en Scholengemeenschap Sophianum te Gulpen. Is opvanggezin van Poolse kinderen, bestuurslid en vrijwilliger bij zwemvereniging Mosaqua Gulpen en zwemvereniging MZPC, lid en bestuurslid EHBO Gulpen – Wittem. Zij organiseert de inzet van de vereniging bij evenementen en draait zelf ook mee bij hulpverleningsdiensten. Ze begeleidt hulpbehoevenden tijdens vakantieprojecten en organiseert dan ook creatieve activiteiten. Verder is zij ook nog vrijwilliger bij de Paus Franciscusgroep uit Wijlre.

Ook maakt zij nog tijd vrij voor het collecteren van de brandwondenstichting en Alzheimer Stichting. Tot slot begeleidt ze statushouders bij Vluchtelingenwerk Nederland, locatie Gulpen – Wittem. Vele mensen heeft ze geholpen bij het opknappen en inrichten van het woonverblijf.

Namens de vrouwenvereniging ZijActief Bocholtz hebben wij haar een bloemetje gebracht en willen wij haar namens alle leden van harte feliciteren met deze mooie Koninklijke Onderscheiding. Hopelijk mag zij lang genieten van alle mooie wensen, reacties, bloemen en cadeaus en vooral van al haar vrijwilligerswerk.

Yvonne Huppertz – Vaessen

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe