Kom jij bij het ZijActief ledenpanel?

Nieuws
vrijdag 13 augustus 2021

Lijkt het je leuk om mee te werken aan de zichtbaarheid van ZijActief? Onze vereniging is namelijk diep geworteld in onze samenleving en dát willen we laten zien! Meld je dan aan voor de kennismakingssessie van het ledenpanel op donderdag 30 september van 14:00 tot 17:00 uur.

Waarom een ledenpanel?

ZijActief Limburg zit overal in de buurten in onze provincie. Dat willen méér laten zien. Daarom zijn we op zoek naar nieuws uit onze afdelingen. Denk aan een leuke of bijzondere ZijActief bijeenkomst van jouw afdeling of kring. Of een bijzonder verhaal van een dorpsgenote die wekelijks haar zieke buurvrouw bezoekt. En wat dacht je van vrouwen die tijdens hun wekelijkse wandeling zwerfafval opruimen? Door het vertellen van deze verhalen, laten we zien waar wij als ZijActief met onze mooie vereniging voor staan!

Leuk! Hoe kan ik helpen?

Vind jij het leuk om mee te denken over de communicatie van ZijActief Limburg? Wil jij verhalen, foto’s, nieuwtjes of gedichtjes aanleveren? Meld je dan aan voor vóór 16 september de kennismakingsbijeenkomst van het ledenpanel.

Programma

14.00 uur Ontvangst met koffie

14.15 uur Doel en invulling

15.00 uur Pauze met koffie en vlaai

15.15 uur Minicursus communiceren via internet en social media

16.30 uur Korte terugblik op de middag

17.00 uur Afsluiting

We verheugen ons op jullie deelname!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe