Nodig je familie, vrienden of buren uit voor de Familiedag!

Nieuws
vrijdag 16 september 2022

Laat je familieleden, vrienden of buren kennismaken met ZijActief Limburg! Kom naar onze Familiedag op zondag 9 oktober. We organiseren een stadwandeling in Weert. Iedereen is van harte welkom! Na afloop van elke wandeling drinken we op een mooie locatie samen koffie.

De wandeling is onder leiding van een stadsgids. In het centraal gelegen Weert trekken we de binnenstad van deze stad. De gidsen vertellen je alles wat je nog niet wist over de bijzonderheden en bezienswaardigheden van deze stad. In onze agenda vind je meer informatie over de wandelingen en routes per locatie. Gaan jullie mee? We verzamelen om 13.15 uur en vertrekken om 13.30 uur.

Wandeling Weert
Proef de gezellige binnenstad van Weert. We hebben een veelzijdige stadsroute door het centrum van Weert voor jullie in petto! De stadsroute kent een korte en een lange route, die goed op elkaar aansluiten. De totale route is 3 km. De lange route (2,5 km) voert je langs het Ursulinenhof, het winkelcentrum en de promonade, diverse mooie singelpanden, de passantenhaven, het Minderbroerdersklooster, kasteel op de biest en de Oelemarkt. Je kunt ook kiezen om de kortere route (0,8 km) te lopen. Deze brengt je langs de Sint Martinuskerk en het Jacob van Horne museum.

Ga mee: meld je gauw aan!
Meld je vóór 26 september 2022 aan via zijactief@zijactieflimburg.nl o.v.v. familiedag, locatie, namen en afdeling. De Familiedag kost € 12,50 per persoon. Dit is inclusief de rondleiding van de gids en een kop koffie of thee met vlaai.. Belangrijk is dat je naast de aanmelding per mail ook de kosten overmaakt op bankrekening NL62 RABO 0144 1034 00 t.n.v. ZijActief Limburg o.v.v. Locatie familiedag + namen van de deelnemers.

Goed om te weten
Heb je vragen over de familiedag? Stel deze dan aan het servicebureau. Truus, Marly en Ietje zijn contactpersoon op 9 oktober. Vol = vol, dus meld je tijdig aan. Tijdens de familiedag worden foto’s gemaakt voor publicatiedoeleinden.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe