Nieuwsbrief januari 2022

Nieuws
woensdag 12 januari 2022

Beste dames leden van ZijActief Banholt,

Een nieuw jaar is weer binnengetreden en het jaar 2021 hebben we achter ons gelaten. We wensen onze leden en hun families een gelukkig maar vooral een gezond Nieuwjaar.

Helaas zitten we weer in een lockdown tot 14 januari, en weten we niet hoe het dan verder gaat. Daarom heeft het bestuur besloten dat de geplande jaarvergadering van 20 januari niet doorgaat. Wanneer we wel kunnen en mogen samenkomen, krijgt iedereen een persoonlijk bericht per mail of in de brievenbus.

Het programma voor 2022 is klaar, het bestuur zal er hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe invulling aan moeten geven. Maar we blijven positief en gaan er van uit dat we ons weer snel mogen ontmoeten. Onderstaande datums staan gepland voor de bijeenkomsten, die kunnen jullie alvast in de agenda noteren.

17 februari 2 april 22 september 17 november

17 maart 21 april 20 oktober 15 december

Zoals jullie lezen zijn er in april 2 datums vermeld, op 1 april bestaat ZijActief Banholt 55 jaar. We willen deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het bestuur heeft besloten het jubileum te vieren op zaterdag 2 april. Het belooft een gezellige dag te worden.

Wij missen jullie, we missen de gezelligheid met elkaar en wij missen de inspirerende avonden. Door middel van de maandelijkse nieuwsbrief blijven we verbonden op afstand.

Blijf gezond, houd vol, en geniet van de dingen die we wel mogen.

Het bestuur ZijActief Banholt:

Annelize – Carla – Marieke – Wilma – Gerda

www.zijactieflimburg.nl/afdelingen/Banholt

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe