Kring Contact Dag te Vijlen

Nieuws
zondag 3 november 2019

Donderdag 24 Oktober, Kringcontactdag Vijlen

De jaarlijkse Kringcontactdag werd gehouden in Café Restaurant Bergzicht te Vijlen. Het thema van deze avond was “Powervrouwen zijn van alle tijden ….”

Helaas waren er maar 7 deelnemers die deelnamen aan deze activiteit van Kring Heuvelland.

Het programma was als volgt:

19.00 uur inloop met koffie en vlaai

19.30 uur opening en begroeting door leden Kring bestuur

19.45 uur Spreker Paul van der Steen. Hij is columnist voor De Limburger en werkt als journalist voor diverse dagbladen. Hij schrijft boeken, waaronder het dit jaar verschenen boek “De ongehoorde helft “. Hij vertelde over de eerste vrouwen op het politieke pluche het stemrecht van de vrouw. Dit alles met een kleine , korte terugblik in de geschiedenis tot heden ten dage.

20.00 uur. Xuanxuan Keijzer, het 11 jarige pianomeisje uit Maastricht. Zij was 3 jaar oud toen zij begon met piano spelen.

21.15 uur. Pianiste en zangeres Ghislaine Mommer . Zij heeft aan het conservatorium van Maastricht gestudeerd. Samen met pianist

Clemens Hoffman brachten zij diverse chansons ten gehore. Zij namen ons mee opreis naar het hartstochtelijke Frankrijk, vol amoureuze balladesm frivole klanken en een “touche de nouvelle vague”. Wij kregen de teksten op papier en mochten mee zingen of mee genieten.

22.00 uur einde van de avond.

We mogen terug kijken op een mooie avond met prachtige muziek.

Yvonne Huppertz

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!