Margriet Winterfair

Nieuws
woensdag 27 november 2019

Margriet Winterfair

Dinsdag 26 november ging de ZijActief afdeling Bocholtz met maar liefst 60 vrouwen naar de Margriet Winterfair in Den Bosch. Deze activiteit was georganiseerd door ZijActief Limburg.

De eerste grote activiteit in het kader van het 90-jarig jubileum van ZijActief Limburg . Een bezoek met 1600 vrouwen uit heel Limburg aan de Winter Fair. In totaal waren er 32 bussen met actieve dames die gingen genieten van een heerlijke dag vol met amusement, workshops, presentaties en nog veel meer. De fair bracht ons al een beetje in de kerststemming.

De leden van de Projectgroep Ledenactiviteiten die deze dag samen met Yolanda Timmermans , van het servicebureau, hadden georganiseerd, hadden dus ook 1600 goodybags gevuld en in de bussen gelegd.

Wij mogen terugkijken op een mooie en sfeervolle dag die voor sommige leden nog wel een uurtje eerder had mogen beginnen. De “Winterfair tassen” waren goed gevuld. Het gangpad in de bus stond vol tassen. Zelfs de bagageruimte onder de bus was in gebruik.

Rond de klok van 20.00 uur waren we thuis in Bocholtz. We mogen terugkijken op een geslaagde activiteit. Diverse introducees worden nu lid van ZijActief Bocholtz. Leuk toch.

Yvonne Huppertz.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe