Familiedag: neem familie, vrienden en buren mee!

Nieuws
vrijdag 13 augustus 2021

Wil jij jouw familie laten kennismaken met ZijActief Limburg? Kom dan op 10 oktober 2021 naar onze familiedag en neem ze mee! De familiedag vindt op twee locaties plaats in de vorm van een wandeling. Na afloop van de wandeling drinken we op een mooie locatie een kop koffie of thee. Je mag zoveel mensen meenemen als je wilt, iedereen is van harte welkom.

Roermond: The Passion wandeling

Treed in de voetsporen van de cast van The Passion 2021! Onder leiding van een VVV-gids wandel je de route die tijdens The Passion is afgelegd. Laat je verrassen door verborgen plekjes in de Roermondse binnenstad. Tijdens de wandeling bezoek je ook de Munsterkerk, die dit jaar 800-jarig bestaat, en de prachtige St. Christoffelkathedraal.

Sittard: Geheime Tuinen route

Wist je dat Sittard tal van groene oases telt, midden in de stad? Voor velen nog onontdekte pareltjes, zoals Jardin des Roses of de Ursulinentuin. Elk met een eigen bijzondere geschiedenis. Onder leiding van een VVV-gids loop je de ‘Geheimen Tuinen route’.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 24 september aan door een e-mail te sturen naar zijactief@zijactieflimburg.nl. Geef duidelijk aan met hoeveel personen je deelneemt en aan welke wandeling jullie meedoen. De Familiedag kost € 7,50 per persoon. Dit is inclusief de rondleiding van de VVV-gids en een kop koffie of thee.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe