Einde 1e helft seizoen 2019 – Huifkar tocht en steengrillen in Schin op Geul

Nieuws
dinsdag 11 juni 2019

Op dinsdag 11 juni vertrokken we om 13.00 uur met 31 dames van ZijActief Houthem vanaf de Holle Eik naar Schin op Geul.

Daar aangekomen konden we in het bowlingcentrum allemaal genieten van een lekker stukje vlaai en een kopje koffie of thee.

Daarna begon het grote avontuur. We werden verdeeld over twee huifkarren en begonnen aan ons ritje door een prachtig Limburgs heuvellandschap. Onze huifkarrenchauffeur joeg ons af en toe de stuipen op ons lijf door in een rap tempo heuvel op of door bochtjes te scheuren. Tijdens de rit kregen we een drankje met een rietje en degene die het op kon drinken zonder te morsen was een held. Er werd gezongen en heel veel gelachen tijdens de rit. We gingen richting Ransdaal, Kunrade. Eckelrade, Eys en Trintelen en dan weer met een grote boog terug naar Schin op Geul. Het zonnetje scheen en we hebben volop genoten van het uitzicht en de prachtige klaprozen en korenbloemen langs de rand van de weg.

Bij terugkomst in Schin op Geul stonden de tafels al gedekt en rond half vijf konden we smullen van vlees en groentes van de steengrill, omgeven door frietjes en stokbrood.

Met een gevulde maag en een tevreden gevoel kwam er een einde aan deze "top"middag, ter afsluiting van de eerste helft van ons ZijActief-jaar.

Verslag, Resie Savelberg

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!