Dinsdag 18 april 2023 bezoek Kliniek Mosaderma

Nieuws
dinsdag 25 april 2023

Dinsdag 18 april uitstapje naar kliniek Mosaderma in Hoensbroek

Een groep van 27 dames van Zij-Actief Bocholtz brachten dinsdag 18 april een bezoek aan Kliniek Mosaderma. Om 16 uur werden we ontvangen met koffie en thee en een lekker stuk cake. Na de koffie wordt de groep begeleid naar een grote zaal en nadat iedereen plaats heeft genomen starten 2 huidtherapeuten met een presentatie over huid- en lasertherapie. Verschillende huidaandoeningen en behandelingen komen aan de orde en na afloop van de presentatie is er volop gelegenheid tot vragen stellen.

Dan volgt er, met kleinere groepjes van 5-6 personen, een rondleiding door de verschillende behandelkamers en kon men een kijkje nemen achter de schermen bij onder meer dermatologie, pijngeneeskunde en huidtherapie. Ook aan de orde kwamen hand- en polsklachten, spataderbehandelingen en plastische chirurgie.

Mosaderma is een laagdrempelige kliniek waar men vrijblijvend een afspraak kan maken bij een huidtherapeute om te zien of een huidafwijking behandeling nodig heeft. Is er een behandeling nodig dan zal men moeten kijken of de verzekering deze vergoed. Huidtherapie is nl. een paramedische behandeling en valt onder de aanvullende verzekering. Voor de overige behandelingen heeft men een verwijzing nodig van de huisarts.

Het was een zeer interessante¬† en leerzame middag. Onze voorzitster Yvonne Huppertz bedankte de organisatie en de therapeuten die ons door de middag hebben begeleid voor hun duidelijke en enthousiaste uitleg en presentatie. Als dankjewel bood Yvonne namens Zij-Actief een dienblad aan met lekkers. Alle dames kregen bij het naar buiten gaan een “goodybag” met documentatie mee.

Nogmaals hartelijk bedankt!

Gonnie Vroomen

Klik HIER voor de foto’s

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!