De winnaars van onze online bloemenactie zijn bekend.

Nieuws
zaterdag 7 augustus 2021

Van harte gefeliciteerd!

Welke vriendin staat altijd voor jou klaar? Dit vroegen we eind juli aan leden en niet-leden van ZijActief Limburg via de social media. Uit de vele reacties zijn zes prijswinnaars geloot. Deze dames én hun vriendinnen ontvangen uit handen van het provinciaal bestuur een mooi boeket.

Bertha Vaes en Monique Martens zijn de gelukkige winnaars van Kring Heuvelland.

Hun vriendschap heeft inmiddels een diamanten randje: al meer dan zestig jaar delen ze lief en leed met elkaar. Het begon op hun werkplek in Maastricht, en toen beiden getrouwd waren bleven ze elkaar ook regelmatig zien; hun mannen waren immers ook bevriend. Na het overlijden van beide echtgenotes werd hun band alsmaar sterker. Ze spreken zich wederzijds moed toe, in de zin van 'iech kin dat, kinst dich het ouch'. Met hun activiteiten binnen ZijActief laten Bertha en Monique hun sterke sociale talenten in de afdelingen Eijsden en Gronsveld zien. Ze zijn belangrijke verbindende schakels van ZijActief.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe