Oproep: steun de Kindervallei

Nieuws
donderdag 21 juli 2022

ZijActief Limburg steunt graag andere initiatieven. De Kindervallei in Valkenburg zoekt vrijwilligers en sponsoren. De Kindervallei is een vakantiehuis van het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Hier kunnen gezinnen met een zorgintensief kind zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie.

De Kindervallei kan alleen bestaan dankzij donaties, sponsoren en de hulp van vrijwilligers. Als vrijwilliger help je mee aan een onvergetelijke vakantiebeleving. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Bied je graag een luisterend oor aan de ouders van kinderen? Kijk dan op www.kindervallei.nl.

Kindervallei
In de Limburgse Kindervallei, aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren tot en met 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. De gastvrije vrijwilligers en het hartelijke managementteam verwelkomen je graag.

 

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!