Contact in coronatijd, afdeling Panningen

Nieuws
maandag 1 februari 2021

Veel afdelingsbesturen hebben allerlei initiatieven opgezet om contact te onderhouden met hun leden. Ter inspiratie kun je hier lezen wat er zoal gedaan is. Heb je zelf ook een leuk contactmoment georganiseerd? Laat het ZijActief Limburg weten.

Programma 2021 – ZijActief Panningen

In december 2020 en voor de Kerstdagen, bezorgden we alle leden thuis een tas, met als inhoud:

Ons nieuwe jaarprogramma , voor het beoogde FEESTJAAR 90-jaar bestaan. Deze keer in een luxe uitvoering om neer te zetten en gezien te worden om zeker geen activiteit te missen.

Twee van de zeer gewaardeerde complimenten kaartjes van ZijActief Limburg;

Een begeleidende brief namens het bestuur :” IK KERSTMIS JE “.

En vol trots en UITZONDERLIJK mooi: een kerstbal , gemaakt door een van onze leden voor ALLE leden van ZijActief Panningen. Gehaakt om een doorzichtige bal . Wij hebben al deze ballen, alvorens in de surprisezak te stoppen, in een verlichte kerstboom gehangen om een foto te maken . Immers voorgaande jaren hebben wij in de zaal een boom met voor ieder een attentie. Van de foto hebben wij kaartjes gemaakt en deze zijn aan de mooie bal vastgemaakt, met een wens voor ieder lid.

Bij de huis aan huis bezoeken merken wij echter, helaas de veelbesproken eenzaamheid en het grote gemis van onze bijeenkomsten. Dit jaar wordt het pijnlijk duidelijk hoe belangrijk ZijActief voor onze leden is!!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe