Meld je aan voor het Kweekvijvertraject 'Meer vrouwen in de politiek'

Nieuws
donderdag 24 februari 2022

Sharepower, het voormalige FAM! Netwerk, organiseert dit voorjaar een nieuw kweekvijvertraject: ‘Meer vrouwen in de politiek’. ZijActief Limburg doet hieraan mee. Overweeg jij om je in de politiek in te zetten? Of ben je benieuwd wat het politieke veld precies inhoudt? Dan is de kweekvijver echt iets voor jou!

De kweekvijvertrajecten kenmerken zich door gezellige, informatieve en laagdrempelige bijeenkomsten waar in een veilige omgeving wordt gewerkt. Er wordt gewerkt aan het krachtiger en efficiënter inzetten van ieders kwaliteiten. Benieuwd? Meld je dan nu aan! Er is een beperkt aantal plaatsen. Deelname kost € 150,-. Daarvoor krijg je:

Programma

Het kweekvijvertraject bestaat uit een viertal bijeenkomsten:

Zaterdag 14 mei 10.00 – 16.00 uur

Bizpoint, Produktieweg 1 Roermond

Donderdag 19 mei 18.30 uur

Bizpoint, Produktieweg 1 Roermond

Zaterdag 4 juni 10.00 – 16.00 uur

Bizpoint, Produktieweg 1 Roermond

Donderdag 16 juni 18.30 – 21.00 uur

Online

Aanmelden en meer informatie vind je op de website van Sharepower.

Wat is een kweekvijver?

Een kweekvijver is een scholing die voorgaande jaren haar succes heeft bewezen. Veel Limburgse vrouwen zijn hierdoor politiek actief geworden. Vrouwen van allerlei leeftijden en verschillende achtergronden. Ze hebben allemaal veel in hun mars, maar niet het netwerk, het zelfvertrouwen of de juiste handvatten om de stap naar de politiek daadwerkelijk te zetten. Of soms hebben ze simpelweg alleen nog dat laatste duwtje nodig.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe