Carnavalsavond met optreden van Ine Vervoort en de Mel Sisters op 19-2-2019

Nieuws
donderdag 21 februari 2019

Op deze avond vond er weer eens een ouderwets gezellige carnavalsavond plaats.

Tiny Peijmen zorgde ervoor dat de tafels feestelijk uitzagen met tulpenvaasjes in rood, groen en geel. Helemaal zelf in elkaar geknutseld !

Van de 32 aanwezige dames hadden er ook velen aan zichzelf geknutseld en zagen ze er carnavalistisch en mooi uit.

De avond begon met een optreden van de MEL-Sisters. Magda, Els en Lies van ZijActief Houthem hadden met verschillende acts als huissloofjes al gauw de lachers op hun hand. Hiermee vierden ze hun "comeback', want ze hadden al heel lang niet meer opgetreden. Ze hadden het niet verleerd en oogsten veel succes.

Toen was het de beurt aan buuttereedster Ine Vervoort, ook als ouderwetse huisvrouw met haar buut "Onder de Panne". Het was even wennen aan het Heerlense dialect, maar al snel klonk het ene na het andere lachsalvo uit de zaal. Ze vertelde hele verhalen over haar zogenaamde man Harry, die wel erg vreemde trekjes, aan zich had, vooral wat "vrouwlui" betrof. De dames in de zaal gierden het uit en hebben ervan genoten.

Na de pauze was er een tweede optreden van de MEL- Sisters, die als Weense, Oostenrijkse en Franse vrouwtjes verkleed waren. Ze eindigden hun acts in sexy nachtkleding, wat ook weer voor de nodige hilariteit zorgde.

De carnavalsmuziek deed het goed en er was tussendoor ook nog tijd voor een polonaise.

Rond de klok van tien kwam er een einde aan deze zeer geslaagde carnavalsavond. Iedereen werd bedankt en keerde met een glimlach op het gezicht naar huis.

Verslag Resie Savelberg.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!