Bedevaart Moresnet 2019

Nieuws
dinsdag 14 mei 2019

Bedevaart naar Moresnet op dinsdag 7 mei 2019

Op deze dinsdagmorgen verzamelden zich 28 dames om 10.00 uur achter de kerk in Bocholtz. Samen vertrokken de auto’s richting drielandenpunt te Vaals. Daar aangekomen werd de Maria bedevaart naar Moresnet lopend en biddend door het bos voortgezet. Het was een prachtige en zonnige morgen

In Moresnet aangekomen sloten zich nog 14 leden bij de groep aan. Allereerst werd er samen geluncht. Om 13.00 uur begon het Lof in de prachtige bedevaartkapel met aansluitend de Kruisweg in het prachtige park. Dit alles onder begeleiding van Pastoor Pisters. De mooie dag werd afgesloten met koffie en heerlijk gebak. Daarna gingen de meeste weer te voet huiswaarts richting Drielandenpunt.

Wij mogen terug kijken op een prachtige dag die ons allen weer de moed en kracht geeft om samen verder te gaan. Een dag die ons sterkt en energie geeft in ons leven.

Yvonne Huppertz – Vaessen.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!