Zaterdag 17 december 2022 Advent-/ Kerstviering

Nieuws
donderdag 29 december 2022

Advents/kerstviering 2022

Zaterdag 17 december hielden wij onze advents-/kerstviering weer in ons verenigingslokaal  café Oud Bocholtz t.o de kerk.

De afgelopen 2 adventsvieringen, in coronajaren 2020 en 2021 , waren anders dan anders. Wij mochten gebruik maken van onze prachtige kerk , en met voldoende afstand en mondkapjes op hebben wij toch ook hier een mooi ontmoetingsmoment van gemaakt. De werkgroep Kerst heeft toen mooie teksten uitgezocht en voorgedragen.

Het echtpaar Bart en Bernarda van Kerkvoort zorgden voor passende liederen.

Dit jaar konden wij er gelukkig weer een “complete” viering van maken.

Er hadden zich 75 leden aangemeld voor deze bijeenkomst die om 15.00 uur startte.

In  de werkgroep hadden de volgende leden zitting, Marij Kuhnke, Marjo Brouns, Annie Brouns, Alice Borgans, Germaine Henskens en Jenny Schillings.

Deze groep had de zaal zeer sfeervol ingericht en gezorgd voor mooie tafelversiering. Daarnaast hadden zij ook een mooie viering voorbereid en opgedragen met de 4 (advents) thema’s  Wereld, Tijd, Geluk en Licht.

Rond de klok van 16.30 uur mochten wij genieten van een warm en koud buffet aangeleverd door Catering Leise uit Nijswiller.

Als afsluiting, ca 19.00 uur, volgde een verrassing. Zeven mensen van de Toneelgroep Bocholtz (TOG) voerden een leuk toneelstuk op met de naam “ee Kris sjtuk”. Dit toneelstuk zorgde voor de nodige lachsalvo’s.

Wij mogen weer terugkijken op een leuke activiteit met genoeg momenten  om te genieten, te kletsen en contacten te leggen.

Ik dank dan ook alle aanwezige leden, de werkgroep leden, de leden van de TOG Bocholtz, catering bedrijf W. Leise, het team van Harry Bloemen, Gerda Bastin  en onze 2 afwashulpen voor al het goede en fijne werk dat verricht is geworden. Ook een dankjewel voor de traktatie bij de koffie van ons oudste lid Mevrouw Vaessen – Boumans die 16 december 95 jaar mocht worden .

Rest nog om fijne Kerstdagen te wensen en een voorspoedig 2023 voor allen.

Yvonne Huppertz – Vaessen.

Klik HIER voor de foto’s

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe