Afscheid Annelies Hermans

Nieuws
dinsdag 7 december 2021

bestuurslid ZijActief Leeuwen

In 2020 heeft Annelies Hermans aangegeven af te willen treden als bestuurslid van ZijActief Leeuwen. Na 7 jaar een flinke bijdrage geleverd te hebben aan ZijActief Leeuwen was voor haar de tijd gekomen zich vooral te kunnen richten op haar eigen werk en bezigheden. Velen van jullie zullen ongetwijfeld zich haar gedichten herinneren!

Door de coronaperikelen was het steeds niet mogelijk fysiek afscheid te nemen van Annelies. Graag hadden we haar in één van onze activiteiten in het zonnetje willen zetten. Maar nu ook de viering van Sinterklaas en Kerstmis niet door kan gaan, vond het bestuur dat Annelies in ‘de bloemetjes’ gezet mocht worden. Op haar verzoek zijn de bloemetjes gegeven in de vorm van een cadeaubon van Bij Stox, zodat Annelies zelf iets leuks voor Kerstmis kan uitzoeken. De voorzitter Yvonne de Groot en de penningmeester Resi van Dommelen gingen naar Boukoul om Annelies te bedanken voor haar jarenlange inzet.

Maar: gelukkig zijn we Annelies niet kwijt: zij blijft lid van ZijActief Leeuwen en wie weet zien we haar in de toekomst optreden bij één van onze activiteiten !

Greet van Dijk

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe