Advents-/ kerstviering zaterdag 9 december

Nieuws
donderdag 14 december 2023

Advents/kerstviering 2023

Op zaterdag 9 december heeft de advents/kerstviering plaatsgevonden.

Aan deze activiteit namen 65 personen deel.

De werkgroep ”Kerst” startte de middag om 14.00 uur . De  zaal was sfeervol ingedeeld en de tafels mooi ingedekt. Als thema had men gekozen voor de Vier Jaargetijden. Mooie teksten met voordrachten werden ten gehore gebracht. Tussendoor werden kerstliederen gezongen. Tekstschrijver en zanger Ruud Verhoeven heeft na de viering diverse optredens in de loop van de namiddag verzorgd.

Rond de klok van 16.30 uur konden we genieten van een warmbuffet dat werd aangeleverd door Catering Leise uit Nijswiller.

Rest mij nog om alle mensen te bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt.

De werkgroepleden Alice Borgans, Annie Brouns, Jenny Schillings, Germain Henskens, Marjo Brouns en Marij Kuhnke voor alle voorbereidingen en werk die dag.

Kastelein Harry Bloemen, Cateringbedrijf Wiel Leise, Gerda Bastin voor verzorgen van de inschrijvingen en Frans en Sjaak voor het verzorgen van de afwas.

 

Yvonne Huppertz – Vaessen.

Klik HIER voor de foto’s

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!