8 maart: Internationale Vrouwendag

Nieuws
vrijdag 19 februari 2021

Doe je mee? Op Internationale Vrouwendag gaan we met elkaar in gesprek. Inspiratie over de overgang, zelfvertrouwen, stress, ‘sisterhood’ en meer. We leren van de tips en informatie die Vréneli Stadelmaier ons geeft. Reserveer maandag 8 maart 2021 van 19:30 tot 21:30 uur in je agenda!

Inspiratie over de overgang, zelfvertrouwen, stress en sisterhood (elkaar helpen in plaats van elkaar naar beneden te halen) en meer. We doorbreken taboes en delen ervaringen. Wat kun je er zelf aan doen en wat kunnen we er samen aan doen? Het belooft een informatieve en ook gezellige avond te worden. Een avond waarin we ruimte maken om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Mogen wij een afspraakje met jou?

Ben jij erbij? Meedoen is gratis. We organiseren deze bijeenkomst online, samen met Fam! Netwerk, SMKK en LKV.

Je kunt de bijeenkomst volgen via YouTube: klik op 8 maart om 19.30 uur op deze linl: https://youtu.be/LpXwXd65Z0k.

Als je graag meepraat, kun je op 8 maart inloggen via Zoom. Wees er snel bij, want alleen de eerste 100 deelnemers die inloggen kunnen meedoen aan de Zoomsessie.

Link: https://us02web.zoom.us/j/81058742575?pwd=Uy9YbjdxSDFzUWgwSzlnTzFFNkdPQT09

Meeting ID: 810 5874 2575

Passcode: 019300

Technische ondersteuning

Als deelnemer hoef je niks te doen, alleen maar in te loggen. Thuis, vanaf de bank. Goed om te weten: tijdens de hele bijeenkomst is technische ondersteuning beschikbaar, verzorgd door Anthosa (Thomas en Sanne). Heb je vragen of het aanmelden of het programma? Dan kun je een mailtje sturen naar info@famnetwerk.nl.

Vréneli Stadelmaier

Het vrouwenbrein werkt anders. Vrouwen zijn anders. Daar is onze spreker Vréneli Stadelmaier van SheConsult van overtuigd. Ook de wetenschap en de praktijk geven dit aan. Vrouwen denken anders, kijken anders naar problemen en kansen en lopen op hun werk en privé tegen andere zaken aan dan mannen. Vréneli verschijnt regelmatig in de media en begeleidt met haar bedrijf vrouwen door heel Nederland.

Internationale Vrouwendag

Solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen, dát is waar Internationale Vrouwendag voor staat. Daarom geven we elk jaar geven we op Internationale Vrouwendag extra aandacht voor onderwerpen waar veel vrouwen mee te maken hebben, zoals economische zelfstandigheid, empowerment, zorg en werk. Daar kunnen wij als ZijActief Limburg alleen maar achter staan. Meer weten pver Internationale Vrouwendag? Kijk op www.internationale-vrouwendag.nl.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe