Advents- kerstviering 2019

Nieuws
zondag 15 december 2019

Maandag 9 december hadden zich maar liefst 81 personen opgeven voor de jaarlijkse advents-kerstviering 2019.

De kerstwerkgroep bestond uit Gerda Bastin, Annie Brouns, Marij Kuhnke, Germaine Henskens, Jenny Kleinen, Alice Wetterhahn en Netty Ernes. Zij gaven ‘invulling’ aan deze avond. De zaal was zeer sfeervol ‘aangekleed’ en de tafels prachtig versierd en ingedekt. Gestart werd er om 18.00 uur met een viering met mooie teksten en gezang. Ook nu weer had de groep 4 mooie thema’s uitgezocht. Het waren Samen, Liefde, Kracht en Vrede. Vervolgens mochten we rond de klok van 19.00 uur genieten van een heerlijk kerstdiner dat verzorgd werd door traiteur Wiel Leise en zijn team. Voor de bediening zorgde Harry Bloemen met 3 medewerkers. Tussen het hoofdgerecht en nagerecht werd het geheel opgeluisterd door Mark Schulpen uit Kerkrade. Hij bracht mooie liederen ten gehore op zijn panfluit en dwarsfluit.

Zo als elk jaar werd er ook nu een collecte gehouden waarvan de opbrengst dit jaar bestemd was voor het Toon Hermanshuis te Heerlen.

Rond de klok van 22.30 uur werd het geheel afgesloten door de voorzitter met een bedankje voor alle kerst -werkgroepleden, team Leise, team Harry Bloemen, onze afwassers Frans en Jacques en alle aanwezigen. Dankjewel aan iedereen die deze avond heeft doen slagen in welke opzicht ook. Rest nog om iedereen mooie feestdagen en een voorspoedig 2020 toe te wensen.

Yvonne Huppertz.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe