Dag lief mens!

Blogs
donderdag 7 januari 2021

Aan het begin 2021 staan wij vol goede hoop te trappelen om weer leuke ZijActief-avonden te beleven. Binnen de hele vereniging hadden we het afgelopen jaar weinig activiteiten. Het sociale leven in onze dorpsgemeenschappen lag, en ligt nog steeds, stil. Door de beperkingen is het bijna niet mogelijk om écht samen te komen. Maar de verbondenheid blijft én geeft ons de moed om nog even vol te houden.

Afgelopen jaar hebben we weer een nieuw complimentenkaartje ontworpen. Dag lief mens! – met een appelgroene achtergrond. Een vrolijk ogend kaartje met een positieve uitstraling. Dit kaartje hadden wij tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen november willen presenteren en uitdelen. Het gebeurde anders. Sinds december kunnen afdelingen de complimentenkaartjes bij het servicebureau of bij hun kringbestuur bestellen.

De quotes op de achterkant zijn niet zomaar gekozen. Begin 2020 begonnen we met het verzamelen van deze uitspraken. Ik vind het verbazingwekkend dat ze voor, tijdens en aan het einde (ik ga in ieder geval ervan uit dat wij ons in de laatste fase bevinden) van de pandemie toepasselijk zijn. Ze tillen je op naar je werkelijke waardigheid en geven hoop. Dit verlangen naar perspectief willen wij met dit kleine kaartje een beetje verlichten.

Jij mag er zijn Lach! Luister naar je hart Ontspan Pluk het geluk Je bent sterker dan je denkt Blijf gewoon jij Blijf actief Het zijn de kleine dingen die ertoe doen Leef! Werk aan jezelf Geluk deel je samen Jij bent goed zoals je bent Geloof in jezelf Mooi mens Wees lief voor jezelf Vertrouw op anderen

Ik wens ons allen een inspirerend ZijActief-jaar en een frisse blik op de jaren die ons steeds korter bij ons 100-jarig bestaan brengen!

Aurelia Renierkens

Lid projectgroep ZIN

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe