ZijActief Schinnen viert feest!

Nieuws
donderdag 7 oktober 2021

Dubbel feest voor ZijActief Schinnen. Het vrouwennetwerk vierde afgelopen week niet alleen het 90-jarig jubileum, maar ook het jubileum van 5 leden. Wethouder Jeanette Quadvlieg kwam tijdens de eerste grote bijeenkomst sinds corona langs om de leden én de jubilarissen te feliciteren.

ZijActief Schinnen telt 89 leden. Voor het eerst sinds de uitbraak van de pandemie, was er weer een grote bijeenkomst voor iedereen. Er werd dan ook flink uitgepakt. Ruim 75 dames waren aanwezig en genoten volop van het programma waar muziek, lekker eten, maar vooral gezellig samen zijn de boventoon voerden.

Mia Alofs was een van de vijf jubilarissen die in het zonnetje werden gezet. Zij vierde haar 70-jarige jubileum bij ZijActief. Ze genoot er zichtbaar van om na lange tijd weer bij een bijeenkomst te kunnen zijn. Over het antwoord op de vraag wat ze na al die jaren lidmaatschap het allerfijnst vindt aan ZijActief, hoefde ze niet lang na te denken. “De eensgezindheid”, antwoordde ze volmondig. “Ik ben ook erg blij dat we nu weer samen kunnen komen.”

Mia Alofs heeft tijdens haar 70-jarig lidmaatschap veel cursussen en bijeenkomsten bijgewoond. Ze is blij dat ze alles heeft mogen meemaken: van carnavalsvieringen tot aan boekbesprekingen. “Ik ben trots op ZijActief, ik ben er echt een rijker mens door geworden.”

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!