ZijActief Panningen zorgt voor GELUK

Nieuws
vrijdag 7 januari 2022

Met het handgemaakte wandkleed heeft ZijActief Panningen een creatieve indruk gemaakt bij de bibliotheken van Peel en Maas. Daarop kregen zij de vraag om mee te doen aan het jaarthema GELUK. Dit leidde wederom tot een mooie creatieve inspanning van deze afdeling.

Het prachtige wandkleed dat door ZijActief Panningen tot stand gekomen is, werd tentoongesteld in de bibliotheek van Panningen in het Huis Van De Gemeente. ZijActief heeft daar een creatieve indruk mee achtergelaten. De vraag van de gezamenlijke bibliotheken van Peel en Maas betreft het volgende: Het jaarthema van 2022 is "GELUK". Willen de dames van ZijActief misschien klavertjes vier haken? En uiteraard, deze nieuwe uitdaging gaan we graag aan. Immers geluk kan nooit teveel gedeeld worden. Nu al zijn enkele honderden exemplaren handgemaakt geluk in voorraad en er kan nog het hele jaar aan gewerkt worden. Dames van ZijActief Panningen: bij voorbaat HARTELIJK DANK voor deze creatieve bijdrage en: zet hem op ,ga vooral door. Met trots en groot genoegen werken we ook hier samen aan.

Overigens: Ons Wandkleed is nu te zien in De Pit in Panningen !

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe