ZijActief Kring Zuidoost: excursie met bezinningsmoment

Nieuws
donderdag 21 juli 2022

Op donderdag 19 mei bezochten 56 leden van de afdelingen van ZijActief Kring Zuidoost de kapel van Pater Karel te Munstergeleen. We werden hartelijk welkom geheten door Pater Martin. Na een korte bezinning door Pater Martin in de kapel van Pater Karel gingen we naar de tuin, omdat het in de kapel behoorlijk warm was. Dit werd niet alleen veroorzaakt door de buitentemperatuur, maar ook door de tientallen kaarsen die er brandden.

In de tuin werd een plaatsje in de schaduw gezocht en werd aandachtig geluisterd naar de uitleg over Pater Karel, zijn levensloop, zijn heiligverklaring enz. Helaas werd ons verblijf in de tuin onderbroken door een plotseling opkomende onweersbui, waardoor alle dames, nadat nog snel een kaars was aangestoken, hun toevlucht zochten in de auto, waarmee naar Brasserie Abshoven werd gereden voor de heerlijke koffie met nog lekkerdere vlaai.

We bedanken Pater Martin van Kapel Pater Karel en gastvrouw Tessa van Brasserie Abshoven beiden voor de hartelijke ontvangst waardoor we kunnen terugkijken op een mooie middag in Munstergeleen.

Kring Zuid-Oost bezinningsmoment

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe