Terugblik – Kringcontactavond maandag 15 april 2024

Nieuws
woensdag 17 april 2024

Wat een prachtige avond! De bestuursleden van de ZijActief Afdelingen Berg en Terblijt, Hulsberg, Landgraaf, Spaubeek en Ubachsberg werden gastvrij ontvangen door het bestuur van ZijActief Voerendaal, waarbij het glaasje prosecco natuurlijk niet mocht ontbreken.
Voorzitter Lies Schmetz heette ons van harte welkom met wat “inside information” over de afdeling en ook over Voerendaal. Wij zullen zeker niet vergeten dat de Laurentiuskerk van Voerendaal de enige kerk in Nederland is die ooit door Paus Leo IX werd ingewijd!
Na het openingswoord door Lies was het tijd voor heerlijke frites met ….. De dames lieten het zich allemaal goed smaken.
Nadat de inwendige mens was versterkt gingen we – verdeeld in groepen – aan de slag met een hele interessante, door Lies gepresenteerde quiz.
Bekende Nederlanders, spreekwoorden en gezegden, bloemen en na de koffiepauze nog een reeks van 40 vragen, passeerden de revue.
De “roze groep” kwam als winnaar uit de bus. De dames van deze groep ontvingen allemaal een mooi plantje. Niet onvermeld mag blijven dat de “oranje groep” nummer 2 en de “groene groep” als nummer 3 eindigde.
De voorzitter van Kring Zuidoost, Lenie Waltmans, bedankte de bestuursleden van ZijActief Voerendaal heel hartelijk voor deze hele gezellige, goed georganiseerde avond. “Degenen die niet zijn gekomen, hebben wat gemist.” aldus Lenie. Ze verraste de bestuursleden van afd. Voerendaal met een lekker doosje chocolade.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe