Wandeling: opening seizoen.

Nieuws
woensdag 26 augustus 2020

Deze activiteit stond vooral in het teken van: “Blij dat we elkaar weer zien.”

Wat fijn…….weer een eerste activiteit!!

Aarzelend kwamen de leden het MFC binnen, allemaal rekening houdend met de 1,5 m. afstand. Echter allemaal met blije gezichten, om elkaar weer te zien.

Na een welkomstwoordje van onze voorzitter en de bekende vraag, of niemand gezondheidsklachten had, werd er vertrokken. Na wat miezerige regen, brak gelukkig toch het zonnetje door. In een lange rij, met voldoende afstand van elkaar, werd er weer vrolijk op los gekletst. Het tempo was voor iedereen bij te houden en de wandeling voerde over veldwegen, met een fantastisch uitzicht op ons mooie heuvelland.

In de velden, bij een idylisch bankje, werd er pauze gehouden en werden de leden getrakteerd op een flesje water. Vol goede moed en blij gezind, ging de tocht verder, weer richting Ubachsberg.

In het MFC stond er een kopje koffie/thee klaar met een lekker stuk vlaai. Ook hier weer zaten de mensen 1,5 m. uitelkaar, hetgeen soms wel moeilijk was om elkaar te verstaan!

Ook werd er door onze voorzitter nog een nieuw lid welkom geheten. We hopen dat ze zich gauw thuis voelt binnen onze vereniging.

Voldaan ging iedereen naar huis en iedereen sprak de hoop uit, om elkaar weer gauw op de volgende activiteiten te ontmoeten.

WE BLIJVEN POSITIEF.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe